Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2018

Kakkapussien testausta – Verkkokauppa.com lähetti testipussit


Verkkokauppa.com lähetti minulle reilun kuuden kilon laatikollisen kakkapusseja. Laatikosta löytyi siis yli 4000 kakkapussia. Tuotemerkkeinä Trixie ja Beco, joista jälkimmäinen on minulle uusi tuttavuus. Mukana paketissa oli Becon pidike rullalle.
  
Trixie-tuotemerkin pusseissa oli useita eri värejä ja kokoja. Pussit oli pakattu muovisiin paketteihin ja itse kakkapussitkin ovat muovia. Valikoimasta löytyi mm. sitruunan tuoksuisia ja pastelliväreissä houkuttelevia pusseja. 

Muoviin hukkuvan maapallon puolesta tuli vähän huoli. Onneksi voin kierrättää muovit pakkausjätteinä ja ne päätyvät poltettavaksi eikä kaatopaikalle.

Yhdessä rullassa on noin 10 pussia, joten neljän pussi päiväkulutuksella uusi rulla täytyy muistaa ottaa lenkille mukaan noin kolmen päivän välein.

Becon tuotteet ovat selvästi ekologisempi vaihtoehto kuin Trixie, sillä rullat on pakattu pahvipaketteihin. Pusseille myynnissä oleva kotelo on valmistettu hajoavasta materiaalista.

Käytössä molempien tuotemerkkien pussit ovat toimivia. Olen aiemmin käyttänyt lähinnä mustia pusseja, joten värikkäiden pussien läpinäkyvyys hieman ällötti.

Uutta rullaa avatessa saattaa ensimmäinen pussi mennä rikki, kun rullaa suljettuna pitävän teipin repii irti. Siinä saa varoa näppejään, kun läjää kerää... ;)
 Virikkeen omaan testijoukkoon kuuluvat pinseriherra Pico sekä flattilikka Lysti eli sileäkarvainen noutaja.

Pico otti pussien testaamisen urakkaduunina. Onnekseni se toimittaa ulosannin useimmiten roska-astioiden läheisyyteen, joten en joudu haisevaa tuotosta kovin kauaa mukanani kantaa.
 Koiralleen sopivan ruokavalion yhtenä tunnismerkkinä voi pitää tuotoksen laatua. Kakkojen keräämisen ei pitäisi olla haastavaa löysyyden takia. Tarkkaile tuotoksia ja seuraa koiran olemusta. Tee tarvittaessa tarkistus ruokavalioon!

Pussien testaamiseen osallistui myös Virikkeen kurssilaisia. Osalle läpinäkyvyys oli epämiellyttävä kokemus ja toiset kertoivat käyttävänsä vain kahvallisia pusseja. Pienelle koiralle kurssilaiset valitsivat tietysti pienemmän pussin kuin isommalle. Useamman koiran taluttaja kertoi sulkevansa pussin solmulla kun on kerännyt useamman läjän samaan pussiin. 


Kiitos Verkkokauppa.com - ja kurssilaisille kiitos palautteista!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti